Проценко Людмила

Photo

Проценко Людмила

Вразливі групи жінок

  • Права дітей, Права жінок, Права людини, Психологія
  • Черкаси

Інформація

Посада

Тренерка, фасилітаторка, модераторка, консультантка.

Освіта

Навчалася у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького, спеціальність соціальна педагогіка, практична психологія.

Закінчила курс для практикуючих психологів: "Основні принципи надання психологічної допомоги в умовах надзвичайних ситуацій та криз", "Перша психологічна допомога і кризова інтервенція".

Досвід та проєкти

Черкаська благодійна організація "Від серця до серця": (2012-2017). Психологиня в благодійному фонді "Інсайт". (2010-2012).

Тренерка проекту "Демократія для людей" в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру. Експертка проєкту "Впровадження та розвиток громадського бюджету в об’єднаних територіальних громадах". Асистентка стратегічного планування, пов’язаного з проведенням партисипативного стратегічного процесу в проєкті "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)". Тренерка в "Всеукраїнська Ліга "Легалайф" по проведенню інформаційно-освітніх навчальних заходів по темі "Зниження стигми та дискримінації по відношенню до представників вразливих категорій населення" для представників правоохоронних органів на національному та регіональному рівнях (2018 рік). Тренерка в проєкті для підлітків "Підвищення рівня правоосвіти та здатності захищати власні права під час спілкування з поліцією".

Експертка з питань громадського бюджету.

Інтерв'ю з Людмилою Проценко на Громадському радіо.

Для зв'язку з експерткою, напишіть листа за адресою: [email protected]


Місцезнаходження