Великодна Мар'яна

Photo

Великодна Мар'яна

Психологія, психоаналіз

  • Психоаналіз, Психологія
  • Кривий Ріг

Інформація

Посада

Психологиня і психоаналітикиня, кандидатка психологічних наук з сексології, психології особистості, психоаналізу і перинатальної психології.

Освіта

Вивчала практичну психологію в Криворізькому державному педагогічному університеті. Закінчила Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського. Аспірантура при кафедрі глибинної психології і психотерапії. Здобула диплом Міжнародного інституту глибинної психології зі спеціальності "Психоаналітична терапія дітей і підлітків".
Навчалася в Університет м. Ніци Софія-Антиполіс. Клінічна психологія і психоаналіз. Терапевтична медіація засобами мистецтва.

У 2013 році захистила дисертацію у Дніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончара за темою:
"Становлення ґендерної ідентичності хлопців у неповній сім'ї".

Досвід та проєкти

Старша викладачка кафедри практичної психології Криворізького державного педагогічного університету, приватно практикуюча психолог і психоаналітик.

Веде психотерапевтичні групи та додаткового навчання для психологів. Постійна учасниця програм підвищення кваліфікації, нових спеціалізацій. Авторка понад 60 наукових робіт з психології. Сертифікованана консультантка Української асоціації психоаналізу - національного відділення Європейської конфедерації психоаналітичних психотерапий (УАП-ЄКПТ-Україна), почесна членкиня Асоціації психологів-психотерапевтів (АПП).

Двічі призерка конкурсу від Університету м. Ніцци Софія-Антиполіс (Франція) і Міжнародного інституту глибинної психології (Україна) за психоаналітичне есе з освітленням випадку роботи з одним з клієнтів (в 2016 та 2017 років рік).

Як російськомовна і україномовна психоаналітична терапевтка, психолог-консультантка працює з чоловіками і жінками: як індивідуально, так і в групі. Головним теоретичним підходом, який вона застосовує, є глибинна психологія, класичний і сучасний психоаналіз.

Якість проведеної роботи регулярно відстежує фахівець-супервізор Європейської конфедерації психоаналітичних терапій.

Матеріали про Великодну Мар'яну:

Архів статей авторства Мар'яни Великодної

Для зв'язку з експерткою, напишіть листа за адресою: [email protected]


Місцезнаходження